Naujienos

Vestuvinių žiedų – spalvos

Vestuvinius žiedus galima pasirinkti jums norimos spalvos, auksas būna: geltonos, raudonos, baltos ir net juodos spalvos. Populiariausi yra geltono aukso žiedai, simbolizuojantis šilumą ir saulės šviesą. Vestuvinis žiedas- meilės, ištikimybės pažadas, kai du žmonės savo gyvenimus suriša į vieną bendrą visumą.

Kaip skirstomi žiedai?

  • Žiedai skirstomi:
  • Klasikiniai vestuviniai žiedai;
  • Modernūs vestuviniai žiedai;
  • Išskirtiniai vestuviniai žiedai;
  • Moteriški vestuviniai žiedai;
  • Vyriški vestuviniai žiedai;

KLASININIUS VESTUVINIUS žiedus dažniausiai renkasi poros, kurios mėgsta klasiką, paprastumą ir praktiškumą, tokie žiedai neišeina iš mados, tampa šeimos vertybe ir perduodami būsimoms kartoms. Jų rėmeliai būna siauri, išgaubti, juos patogu nešioti šiltuoju metu laiku, mažiau prakaituoja rankos, žiedų rėmelių tekstūra blizganti arba matinė. Moteriškų žiedų rėmelių plotis būna nuo 2mm.- 3mm. pločio, o vyriškų vestuvinių rėmelių plotis nuo 2mm.-5mm. pločio. Norint pasigaminti klasikinius vestuvinius žiedus, galima panaudot savo turimą aukso laužą jį pakeičiant į vestuvinius žiedus.

MODERNIŲ VESTUVINIŲ žiedų rėmeliai gali būti nuo 2mm.-5mm. pločio, auksinis remelis derinamas su balto aukso metalu, moteriškas rėmelis inkrustuotas  baltu briliantu arba keliais mažais brilantais.

IŠSKIRTINIAI VESTUVINIAI žiedai gaminami su įvairiais spalvotais brangakmeniais ir deimantais, renkantiems žiedus svarbu žinoti, kad deimantai yra natūralūs arba dažyti, vestuvinis žiedas nešiojamas kasdien, todėl jis turi buti kokybiškas, žiedo nusidėvėjimą lemia kasdieniniai darbo procesai, bet juos lengva atnaujinti. Auksas turi gerą savybę, kad smulkūs brūkštelėjimai per ilgą laiką susiguli ir plika akimi nesimato.

Vestuvinius žiedus galima užsisakyti internetinėje parduotuvėje, pirkėjams pageidaujant žiedai čia pat išgraviruojami ir pristatomi jūsų pageidavimu adresu.